Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

La Baule is als een immens speelterrein met oneindige mogelijkheden. Gelegen ten zuiden van Bretagne langs een prachtige baai, heet deze badplaats u van harte welkom.

Wat uw wensen of de tijd van het jaar ook zijn, uw verblijf zal ongetwijfeld aangenaam en ontspannen zijn. Diverse wateractiviteiten, relaxen op het strand, sportieve ervaringen, ontdekken van de omgeving, smullen van de heerlijke lokale lekkernijen, prachtige wandeltochten: er is voor ieder wat wils.

La Baule is gelegen in een prachtige omgeving en is een uitermate geschikte bestemming voor sportievelingen, gezinnen of cultuursnuivers.

Zout & Zeelkraal
Op minuten rijden vanaf la Baule kunt u de zoutpannen bezoeken (2000 hectare), die een bijzonder landschap weergeven. Wilt u dit eeuwenoude ancestrale beroep en het leven er omheen ontdekken, plan dan absoluut een bezoek in.
Een reis door de tijd: op verschillende plekken kunt u de omgeving door de eeuwen heen ontdekken. Guérand, stad van de kunst en de geschiedenis en de 3 kleine dorpjes le Croisic, Piriac en la Roche Bernard zijn zeker een bezoekje waard. Ook het middeleeuwse kasteel van Ranrouët is prachtig.

Natuur
Ontdek de pracht en de rijkdom van het regionaal natuurpark van Brière. Bezoek het dorpje Briéron de Kerhinet, ga vogels kijken of maak een rit in een koets of een aak.

Zand & Rotsen
Er zijn zo’n 50 stranden te vinden. Fijn zand of geheime kreken, allemaal de perfecte locatie om te ontspannen of om juist diverse watersporten uit te oefenen.

Kades & aanlegplaatsen
Of u nou liever een boottocht over zee of over een rivier maakt of een dagje gaat vissen op zee: het kan allemaal op het schiereiland van de Guérande. Kustweggetjes en wandelroutes: de omgeving van het schiereiland van de Guérande leent zich uistekend voor een wandeling. Of het nou lopend, op de fiets of per paard is, u komt helemaal tot rust langs de kust, in het bos of over de prachtig aangelegde fietspaden.

www.labaule.fr


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com