Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

330 campings in Bretagne hebben de koppen bij elkaar gestoken om een speciaal tarief voor campers te ontwikkelen. Dit tarief, vanaf €10 per nacht in het laagseizoen, geldt speciaal voor de eerste overnachting en is op elk van deze campings geldig.

De prijs omvat de standplaats, 2 personen en elektriciteit.

Quickstop-Camping-Bretagne
Het idee is ontstaan om het voor camperhouders aantrekkelijker te maken een camping te verkiezen boven een camperpark, die vaak de voorkeur krijgt vanwege de prijs. Op de nieuwe website www.quickstop-camping-bretagne.com kunnen camperhouders gemakkelijk, effectief en snel een campingplaats vinden om veilig te kunnen overnachten op campings voorzien van comfort. Binnen enkele kliks kan men zoeken op beschikbaarheid, afstand, en locatie (op Google Maps). Vervolgens kan men online reserveren. De website is zowel op de computer als op tablets en smartphones te raadplegen.
 

Bretagne en campers gaan hand in hand

Al sinds de verschijning van campers in de jaren ‘80 is Bretagne een geliefde regio voor toeristen die per camper reizen. In Frankrijk is Bretagne zelfs de meest bezochte regio door campers. Met deze campagne wil Bretagne het aantrekkelijker maken voor de campers om op de Bretonse campings te overnachten, een camping biedt immers meer veiligheid en comfort dan een camperpark.
 

www.quickstop-camping-bretagne.com


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com