Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

In de Maas, een wonderbaarlijke streek in de regio Lotharingen, zal u de herdenkingsplaatsen van de Eerste Wereldoorlog bezoeken alsook de sites van de heldin Jeanne d’Arc, musea, versterkte kerken en meesterwerken van de Renaissance architectuur.


Ontdek de verschillende aanbiedingen van het Maas departement op onze website: toeristische sites, musea en natuuractiviteiten zoals vissen aan het Meer van Madine en jagen in de bossen rondom de Maas rivier.

Ten slotte is de Maas de beste plaats om de keuken van Lotharingen te proeven. Zijn heerlijke gerechten bepalen in belangrijke mate de wereldwijde reputatie van de Franse gastronomie!

Er zijn verschillende accommodatiemogelijkheden beschikbaar in deze mooie regio van Noord-Frankrijk. Wenst u met een camper op vakantie te gaan in Frankrijk? De Maas, dé camper bestemming bij uitstek, verwelkomt u. Wenst u een aangenaam en betaalbaar hotel te reserveren in Lotharingen. Zoek naar de beste aanbiedingen op onze website.

Waar wacht u nu nog op? Surf naar onze website om ideeën voor uw bezoekjes, excursies en verblijven te ontdekken en u kan uw vakantie naar Noord-Frankrijk beginnen plannen!

Toerisme Maas


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com