Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het doel van de nieuwe campagne van Atout France, het Frans Bureau voor Toerisme is het promoten van de zomer- en korte vakanties in Frankrijk.

De campagne speelt in op de persoonlijke ervaringen en tips van 9 gidsen, allen gespecialiseerd in een specifiek thema voor 18 regio’s in Frankrijk.

In het kader van deze campagne zijn diverse middelen ingezet, waaronder binnenkort ook de introductie van een speciale applicatie voor Iphone en Android
De thema’s die tijdens deze campagne centraal staan, zijn: cultuur, fietsen, gastronomie, kamperen, naturisme, natuur, kust, steden en wijn.

De gidsen hebben hun leukste tips rondom deze thema’s gebundeld op de website www.plusfrance.com Een inspirerend en informatief platform voor de voorbereiding van een vakantie naar Frankrijk!
Ook kan de bezoeker zelf tips plaatsen en delen met vrienden, familie en andere bezoekers van de site.

Tevens is er een reispocket uitgebracht boordevol extra tips van de Plus France gidsen!
Deze reispocket is verschenen in een oplage van 300.000 exemplaren en wordt de komende periode verspreid met verschillende vrouwen- en lifestylebladen. De gids is ook aan te vragen via de informatieafdeling van het Frans Bureau voor Toerisme.

Frans Bureau voor Toerisme
Internetsite: www.plusfrance.com


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com