Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het Sun Rise Hotel ligt aan het strand op het eiland Ammouliani, tegenover Chalcidice. Het biedt een ontbijtbuffet. De kamers zijn voorzien van airconditioning en een balkon met uitzicht op de Golf van Athos of de tuinen.

Verder beschikken de kamers van het Sun Rise over een televisie en een radio. Elke kamer is uitgerust met een badkamer met een bad of een douche en een föhn. Bovendien hebben de kamers een koelkast en een telefoon.

Bij de snackbar kunt u terecht voor koffie, drankjes of lichte maaltijden terwijl u uitkijkt over de zee. Er is ook roomservice beschikbaar. De loungeruimte is voorzien van satelliettelevisie.

Op minder dan 5 minuten lopen van het hotel vindt u in Ammouliani bakkerijen, cafés en bars. Het Sun Rise bevindt zich op slechts 300 meter van de haven die het eiland verbindt met de haven van Tripiti in Chalcidice. Het hotel is ideaal gelegen voor dagelijks vaartochten rond de berg Athos.

Booking.com: Sun Rise Hotel heeft 46 hotelkamers
Direct bij het hotel zelf boeken....Sunrise hotel

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage