Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Mount Athos Kouzina - ervaar het vissen op zee. De regio van Mount Athos heeft een kustlengte van 300 km. In dat gebied zijn 7 traditionele vissershavens die samen de grootste vissersvloot van Centraal Macedonie vormen.

Beschut door de bergen en het zuivere zeewater is de kust rijk aan vissoorten. Vis en schelpdieren worden dagelijks door de vissers in de havens aangevoerd. De kwaliteit van deze oogst is goed, omdat het zeewater hier diep is en niet verontreinigd door industrie en landbouw. Daarbij is het zeewater rijk aan plankton en heeft een hoog zoutgehalte. Bovendien stromen er geen rivieren en bekken in de baai die het ecologisch evenwicht zouden kunnen verstoren.

In de restaurants van de regio Athos en Aristoteles wordt de vis dagelijks gevangen en vers opgediend. U kunt in de havens altijd een keer proberen een dagje met de vissers mee te gaan op visvangst.

Het volgende jaar wordt het festival gehouden van: 15 mei tot 15 juni 2015. Raadpleeg de site van Mount Athos Area voor het programma:

http://en.mountathosarea.org

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage