Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Susan en Simon heten u welkom in hun elegante en comfortabele pension, rustig gelegen in het centrum van Le Lude, Frankrijk.

Het 5 Grande Rue ligt op slechts 50 meter van het kasteel in het centrum van Le Lude en bevindt zich op 35 minuten rijden van Le Mans.  Het biedt gratis WiFi, privéparkeergelegenheid, een grote tuin en een gemeubileerd terras.

Lokale winkels, bars en restaurants liggen op loopafstand van het 5 Grande Rue - Bed & Breakfast. Zo ook het beroemde Le Lude kasteel met zijn tuinen langs de oevers van de Le Loir.

Het pension heeft een grote ommuurde tuin met een fraai, een terras om wat te eten en te drinken.  Omdat de poort in de avond dicht kan heeft u meteen een beveiligde parkeergelegenheid.

De regio Pays de la Loire staat bekend om zijn prachtige landschap, gevarieerde en kleurrijke geschiedenis, prachtige dorpen, architecturale monumenten, heerlijke wijnen en natuurlijk tal van kastelen.

Het hele jaar door zijn er vele andere culturele en sportieve evenementen.

Le Lude is gemakkelijk bereikbaar met de auto, met de A28 autoroute slechts 15 minuten afstand. Met het vliegtuig de dichtstbijzijnde luchthaven is Tours (40 minuten). Met de trein van Parijs naar Le Mans (50 minuten). De haven van Calais is een 5 uur rijden met Caen, St Malo en Le Havre al ongeveer 2-3 uur rijden.

Evenementen
Le Lude Garden Festival
Le Mans 24 uur,
Moto GP

Interessant om te bezoeken
Chateau de Le Lude
La Fleche Zoo
Le Mans 24 uur Museum
Kathedraal van Le Mans en de oude binnenstad

Dus als u op zoek bent naar een tussenstop, een kort of iets langer verblijf dan is 5 Grande Rue - Bed & Breakfast in Le Lude aan te raden. Bij Booking.com heeft Le Lude een totaal beoordeling van 9.6!

De website van 5 Grande Rue - Bed & Breakfast

5 Grande Rue - Bed & Breakfast in Le Lude ligt in de Vallee du Loir, een glooiende vallei waar woningen en wijnkelders zijn uitgegraven in de zachte tufsteen. De streek heeft bekende wijngaarden (Jasnières, Coteaux du Loir). Voor info bezoek dan de website:

Vallée du Loir Tourisme

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimage


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com