Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

GERALDINE & MICHEL ontvangen u in een gerestaureerd authentiek Beaugois gasthuis daterend van de 17e eeuw. Het ligt aan het eind van een landweg - middenin het platteland. Het is een charmant en typisch "Maisons Angevines" - mooi bewaard en opgeknapt met gemetselde grote stenen muren.

Gîte Les Bouchets heeft drie prachtige kamers die alle verschillend zijn ingericht. Een van de grote kamers ligt op de begande grond en is geschikt voor minder valide reizigers. Direct vanaf de straatkant is er eventueel een toegang voor een rolstoel. Eventueel is er een mogelijkheid voor Table d’Hôtes - dat wil zeggen dat u samen met andere gasten of met de eigenaars deelneemt aan het diner in de avond. Dat is geen straf, want Michel Bouchets had enige jaren geleden een restaurant in Angers - MET een Michelin ster. Hij kan de sterren van de hemel koken en haalt daarbij veel groenten en fruit uit de eigen, grote tuin.

Zelf hebben wij mogen genieten van een heerlijk diner, samen met twee Britse echtparen.  Een heerlijke mosselsoepje als voorgerecht. Daarna  een bijzonder gerecht met Lamproie uit de Loire - een vissoort met een heel mooie vleesstructuur op je bord. Vervolgens een heerlijk bordje regionale kazen op een bedje van groenten uit de eigen tuin. Afsluitend een cremet - soort zachte kaas met room - ook met fruit uit de eigten tuin. Uiteraard voorafgegaan met een zelf gemaakt aperitiefje en begeleid met wijn uit de regio.

lamproieVoorgerecht:
Soupe de Moulles a Sabayon

Hoofdgerecht:
Lamproie de Loire a l'Augevine

Tussengerecht:
Salade et Fromages

Cremet dAnjouNagerecht:
Le fameux cremet d'Anjou aux fruits du Jardine Bouchets

La Maison d’Hôtes en le Gîte Les Bouchets in Vieil Baugé

De Gîte Les Bouchets ligt in de Vallee du Loir, een glooiende vallei waar woningen en wijnkelders zijn uitgegraven in de zachte tufsteen. De streek heeft bekende wijngaarden (Jasnières, Coteaux du Loir). Voor info bezoek dan de website:

Vallée du Loir Tourisme

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com