Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Clarance hotel  1Gelegen in het oude Lille, rue de la Barre, is het Clarance hôtel gevestigd in een herenhuis uit de achttiende eeuw, gebouwd in 1736 op last van de gravin van Hespel. Een unieke plek waar oude architectuur en hedendaagse binnenhuisinrichting elkaar ontmoeten. Naar de geest, zo gewild door eigenaresse Aurélie Vermesse, is het een boetiekhotel: een beperkt aantal kamers, een geraffineerde inrichting en een persoonlijke service van zeldzame en verfijnde kwaliteit.

Clarance hôtel, ‘uw thuis’ voor een nacht, een dag of meer, is een uitzonderlijke plek voor even uitzonderlijke momenten.

Clarance, de gastvrouw die over onze gasten waakt tijdens hun verblijf, heet u welkom in een van de 19 kamers en suites van het hotel. Ons restaurant biedt volgens de inspiratie van zijn chef-kok Nicolas Pourcheresse menu’s rijk, subtiel en onvergetelijk van smaak.

Clarance hotel 2Ga in de zomer de tuin in! Clarance nodigt u uit voor een ogenblik van rust in een hotel dat op weg is naar een Green Globe-certificering voor zijn inspanningen op het gebied van duurzame ontwikkeling.

Het Clarance hôtel werkt een uniek cultureel beleid uit voor een luxehotel in Lille. Het hele gebouw is opnieuw ontworpen als een nieuw oord van cultuur in de stad en biedt gasten en bezoekers een heuse collectie van hedendaagse kunst, die wordt tentoongesteld in het openbare deel van het hotel en in de kamers.

Clarance hôtel ontpopt zich ook als het uitgelezen en discrete decor voor de troeven van het bedrijf, waarbij ieder van uw gasten een persoonlijk onthaal en een business service van het hoogste niveau ten deel valt.

Clarance hôtel

http://www.lille3000.eu
http://www.renaissance-lille.com
http://www.opstapinnoord-frankrijk.com
Naar Noord Frankrijk met de Thalys: www.thalys.com

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


 


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com

Andere artikelen Noord Frankrijk