Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Beiroet (Arabisch: بيروت) is de hoofdstad, grootste stad en belangrijkste haven van Libanon. De antieke naam was Berytus. Tijdens de Libanese Burgeroorlog werd de stad nagenoeg compleet verwoest, maar daarvoor stond de stad vanwege haar allure bekend als het Parijs van het Oosten.

Voor meer informatie zie ook onder de kaart

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.


Beiroet ligt op een relatief smalle strook tussen de Libanon en de Middellandse Zee. De kustlijn is zeer divers, zo wisselen zand- en rotsstranden elkaar af, en wordt er door de beperkte oppervlakte ook aan landwinning gedaan.

Beiroet heeft een Mediterraan klimaat gekenmerkt door een hete en droge zomer, aangename lente en herfst, en een koele, regenachtige winter. Augustus is de heetste maand van het jaar met een gemiddelde temperatuur van 29 °C, terwijl Januari en Februari de koudste zijn met een gemiddelde temperatuur van 10 °C.

Toeristisch is de combinatie van zijn ligging en klimaat een troef. Het is op weinig plaatsen ter wereld mogelijk om aan wintersport te doen, en diezelfde dag nog uit te rusten op het strand bij aangename temperaturen.
 


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com

Andere citymaps