Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De houten huisjes van Zweden (stuga's) zijn er echt niet alleen voor de Zweden zelf. De leden van de Zweedse campingbond SCR hebben er bijna tienduizend,

verspreid over het hele land. (zie website) De stuga's zijn er in soorten en maten. De meeste zijn goed uitgerust, met een eigen keuken, douche en toilet. Vele hebben zelfs een tv, internet en een barbecue-set.

Het leuke is dat de variatie in de huisjes enorm is. Sommige staan handig nabij een doorgaande route, andere liggen diep verscholen in bossen, zijn vlakbij het strand gebouwd of hebben een golfbaan nabij.
Ben je gek op het Zweedse leven, maar wel met comfort? Nordic Camping (www.nordiccamping.se) zet in op luxe met de nieuwe Helsingborg Lodge. Op 150 meter van het Scandinavische binnenmeer Öresund (Sont) huur je een stijlvol vakantieverblijf van 40 vierkante meter dat geheel voldoet aan alle eisen van het alledaagse leven. Ook op de Västerås Mälarcamping – ten westen van Stockholm aan Zwedens derde meer – vind je extra comfort, net als op het Mörudden Resort aan het einde van de Klarälvsfietsroute (www.klaralvsbanan.se). First Camp heeft luxe 'hotelhuisjes' (www.hotellstuga.se) verspreid over het land.

Info: www.camping.se | www.nordiccamping.se | www.hotellstuga.se

 


   
 

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com